Producten » Overige » Wierook

Wierook

Het is reeds duizenden jaren en in alle culturen bekend dat wierookgeuren een invloed uitoefent op lichaam en geest. 
 
Daarnaast kan een juist gekozen geur bepaalde eigenschappen die in onze psyche sluimeren versterken of verzachten.
Wierook wordt meestal gebruikt om gewoon een frisse geur in huis te hebben na het bakken van frietjes ,maar ook voor een ontspannen sfeer te creëren -zuiveringen - meditatie - bescherming - helderziendheid - aantrekkingskracht - zelfvertrouwen - spirituele kracht - prikkelen van seksuele lusten - yoga - magie - harmonie - vreugde en zoveel meer.
 
Asian Import garandeert droge handgemaakte wierook zelf geïmporteerd uit Tibet - Vietnam - India - Nepal - Thailand en China van de allerbeste kwaliteit gemaakt met de zuiverste harsen -kruiden en planten.
 
Bij het branden van wierook dient de ruimte voldoende verlucht te zijn.
Touw wierook - rope incense
Tibetaanse touw wierook is niet echt bekend in de Westerse Wereld maar is de meeste geneeskrachtige wierook die er bestaat. 
Deze bijzondere touw wierook is gemaakt volgens Ayurveda en wordt zelfs in Indiase ziekenhuizen gebruikt. Het is 100% natuurlijk en wordt van de beste kwaliteit planten en kruiden uit het Himalaya gebergte gemaakt. ( Toxic vrij)
 
Ayurveda is een hindoeïstische gezondheidsleer uit India, dat (volgens de traditie) door de goddelijke kosmische geest Brahman is geopenbaard. 
De Ayurveda heeft geen religieus achtergrond maar heeft een geïnspireerde visie op alles wat met de totale gezondheid van lichaam en geest te maken heeft. Het is een veelomvattend systeem van medische voorschriften en praktische handelingen, die niet altijd ondersteund worden door de moderne (medische) wetenschap.
Wierook Nepal, Tibet
Authentieke Tibetaanse wierook.
100% zuivere ingrediënten uit de Himalaya streek.
Geproduceerd in kloosters volgens de principes die zijn neergeschreven in de oude Tantrische teksten. 
 
Deze tekst beschrijft o.a de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon en leefomgeving. 
Dit is de best verkrijgbare handgemaakte wierook. 
Tibetaanse wieroken helpen bij alle stress gerelateerde aandoeningen die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan. 
 
Ze hebben een zuiverende en stressverminderende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in de leef- en werkomgeving. 
Deze wieroken zijn aanbevolen bij yogabeoefening, meditatie en ontspanning, offeren, en rituelen.
Witte salie - smudge stick
Laat alle negativiteit uit uw huis verdwijnen 
Witte salie / smudge sticks staat bekend om zijn rijke geur met natuurlijke kwaliteiten die geschikt zijn voor de zuivering van personen, uw huis, meditatie en andere omgeving.
Webshop gemaakt met EasyWebshop