Producten » Beelden & decoratie » Stenen beelden & decoratie

Stenen beelden & decoratie


Onze beelden, decoratie, watervallen en fonteinen zijn dankzij een samenstelling van natuurlijke grondstoffen zoals steen, lava en beton, bijzonder duurzaam en perfect opgewassen tegen alle weersomstandigheden.
 
Dus uw beeld is niet alleen erg stabiel en milieuvriendelijk maar blijft er ook jarenlang prachtig uitzien.
De beelden zijn uiterst gemakkelijk overschilderbaar dus indien gewenst kan je een kleurtje geven naar eigen smaak.

In onze collectie vind je een prachtige verscheidenheid aan decoratieve stukken, vervaardigd uit twee hoogwaardige materialen die beide even indrukwekkend zijn:
1. GRC (Glassfiber Reinforced Concrete): Onze GRC-producten zijn gemaakt van een krachtige combinatie van glasvezel, beton en hars (resine). Deze technologie resulteert in een duurzaam en stevig materiaal dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijzonder milieuvriendelijk. Dankzij de gebruikte materialen is GRC bestand tegen weersinvloeden en behoudt het langdurig zijn kleur en vorm. Bovendien draagt het lichtere gewicht van GRC bij aan de veelzijdigheid en praktische toepassingen van deze stukken.

2. Natuurlijke Steen met Lavasteen/Betonmix: Onze natuurlijke stenen creaties worden vervaardigd met behulp van een zorgvuldig samengestelde mix van lavasteen en beton. Deze combinatie levert een unieke textuur en visuele aantrekkingskracht op, terwijl de stevigheid en duurzaamheid van beton behouden blijven. Elk stuk dat uit deze materialen is gemaakt, draagt de prachtige ruwheid van natuursteen met zich mee en voegt een vleugje rustieke elegantie toe aan elke omgeving.

Of je nu kiest voor GRC of de natuurlijke steenmix, je kunt er zeker van zijn dat beide materialen gelijkwaardig zijn in termen van kwaliteit en esthetiek. Elke keuze brengt een unieke charme met zich mee, waardoor je in staat bent om jouw persoonlijke stijl en voorkeur tot uiting te brengen in je binnen- en buitenruimtes. We nodigen je van harte uit om onze collectie te ontdekken en deze prachtige creaties met eigen ogen te bewonderen

Webshop gemaakt met EasyWebshop