Asian Import
Oosterse decoratie voor huis en tuin
Rechtstreekse import zonder tussenpersoon

Producten » Bronzen beelden & decoratie » Ganesha

Ganesha

565 Ganesha

565 Ganesha565 Ganesha565 Ganesha565 Ganesha

€ 740,00 € 370,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Dit bronzen beeld van Ganesha, de geliefde hindoeïstische god met het olifantenhoofd, is een prachtig symbool van wijsheid, voorspoed en het wegnemen van obstakels. Ganesha, vereerd als de god van nieuwe beginnen en beschermer van reizigers, wordt vaak afgebeeld in een zittende of dansende houding, met meerdere armen die verschillende symbolische voorwerpen vasthouden. In dit beeld draagt hij meestal een bijl, die staat voor het wegnemen van belemmeringen, en een schaal met laddus, als symbool van overvloed en welvaart.

Gemaakt van hoogwaardig brons, is dit beeld voorzien van gedetailleerde gravures en versieringen, die de rijke iconografie van Ganesha tot leven brengen. Zijn zachte maar krachtige uitdrukking straalt wijsheid en compassie uit, terwijl de glanzende bronzen afwerking het beeld een warme, uitnodigende uitstraling geeft. De sierlijke details in zijn gewaad en kroon benadrukken de zorgvuldigheid en vakmanschap waarmee dit kunstwerk is gemaakt.

Dit bronzen Ganesha-beeld is niet alleen een esthetisch meesterwerk, maar ook een krachtig spiritueel symbool dat voorspoed en bescherming in huis brengt. Ideaal als decoratief object of als een betekenisvol geschenk voor iemand die op zoek is naar geluk, innerlijke wijsheid en spirituele begeleiding.

45 x 17 x 13,5cm

Powered by EasyWebshop